fbpx

Μεταφορές Μετακομίσεις Καλλιθέα – Μεταφορική Atermon

Μεταφορές Μετακομίσεις Καλλιθέα από τους επαγγελματίες της Μεταφορικής Atermon. Προσιτές τιμές σε μικρομεταφορές και ενοικιάσεις φορτηγών υπεύθυνα και άμεσα. Η μετακόμιση είναι μια συναρπαστική στιγμή, αλλά μπορεί επίσης να είναι αγχωτική. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν μερικά απλά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τη διαδικασία λιγότερο αχωτική και πιο οργανωμένη. Είτε πρόκειται για μεταφορές με μικρό φορτηγό, είτε για μετακόμιση γκαρσονιέρας, είμαστε δίπλα σας υπεύθυνα.

Μεταφορές μετακομίσεις Καλλιθέα από τους Ειδικούς 

 • Χαρίστε τα πράγματα που δεν χρειάζεστε ή δεν χρησιμοποιείτε πλέον σε μια φιλανθρωπική οργάνωση. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από αντικείμενα που διαφορετικά θα πετούσατε, και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από αυτές τις δωρεές μπορούν να διατεθούν για να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους.
 • Πετάξτε τα πράγματα αν είναι σπασμένα ή κατεστραμμένα πέρα από κάθε επισκευή. Αν θέλετε να τα κρατήσετε για ανταλλακτικά, αναζητήστε μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή, όπως κέντρα ανακύκλωσης ή επαναχρησιμοποίησης που δέχονται ορισμένα υλικά, όπως μπαταρίες και ηλεκτρονικά είδη.
 • Ανακυκλώστε τα πράγματα πηγαίνοντάς τα πίσω εκεί απ’ όπου προήλθαν ή απλά αφήνοντάς τα στο τοπικό σας κέντρο ανακύκλωσης. Είναι εύκολο, δωρεάν και φιλικό προς το περιβάλλον!
 • Χαρίστε ή πουλήστε αντικείμενα στο Marketplace ή σε άλλον ιστότοπο με αγγελίες, αν είναι ακόμα χρησιμοποιήσιμα από κάποιον άλλο.

Βάλτε ετικέτες σε κάθε κούτα

Η επισήμανση των κουτιών σας μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τι πάει πού. Βάλτε ετικέτα σε κάθε κουτί με το δωμάτιο στο οποίο θα μπει και το περιεχόμενό του (για παράδειγμα, “Κουζίνα” ή “Βιβλία”).

Για παράδειγμα: “Βάλτε το κουτί στο δωμάτιο του σπιτιού”:

Εάν μετακομίζετε, είναι σημαντικό να κρατάτε όλα τα σημαντικά έγγραφά σας μαζί και ασφαλή. Θα πρέπει να κρατάτε αντίγραφα των πάντων, από πιστοποιητικά γέννησης μέχρι επαγγελματικά απόρρητα έγγραφα.  Ακόμα και αν δεν έχετε πολύτιμα πράγματα που χρειάζονται προστασία, η διατήρηση όλων των σημαντικών πληροφοριών σας σε ένα μέρο,ς θα σας διευκολύνει όταν προσπαθείτε να βρείτε το στοιχείο ή τα στοιχεία που χρειάζεστε ανά πάσα στιγμή. Οι μικρομεταφορές στην Αθήνα, είναι η ειδικότητα μας. Καλέστε μας!

Προετοιμασία εκ των προτέρων

 • Ξεκινήστε νωρίς.
 • Οργανώστε τα πράγματά σας
 • Συσκευάστε με σύνεση, έχοντας κατά νου τις μεγάλες αποστάσεις και τους περιορισμούς χώρου ενός φορτηγού μετακόμισης
 • Αλλάξτε τη διεύθυνσή σας στο ταχυδρομείο και σε άλλα ιδρύματα με τα οποία συναλλάσσεστε συχνά (εταιρείες πιστωτικών καρτών, πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης κ.λπ.)

Χρησιμοποιήστε αντικείμενα από το σπίτι σας ως υλικά συσκευασίας

Χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα αντικείμενα για να συσκευάσετε:

 • Γυάλινα σκεύη και πιάτα
 • Μισογεμάτα μπουκάλια σαμπουάν ή conditioner, λοσιόν και άλλα προϊόντα περιποίησης
 • Βιβλία που δεν έχουν πλέον σχέση με τη ζωή σας

Απαλλαγή αντικειμένων που δεν χρειάζεστε

Είναι καλή ιδέα να απαλλαγείτε από πράγματα που δεν χρειάζεστε, ειδικά αν γνωρίζετε ότι οι μεταφορείς δεν θα μπορέσουν να τα πάρουν. Μπορείτε να πουλήσετε τα αντικείμενα και να δημιουργήσετε χώρο για πιο σημαντικά αντικείμενα στο νέο σας σπίτι.

Αν έχετε φάρμακα ή σημαντικά έγγραφα, όπως πιστοποιητικά γέννησης, διαβατήρια και κάρτες κοινωνικής ασφάλισης, βεβαιωθείτε ότι θα τα έχετε μαζί σας την ημέρα της μετακόμισης. Ίσως να θέλετε να τα συσκευάσετε με ασφάλεια, ώστε να μην καταστραφούν ή χαθούν κατά τη μεταφορά. Θα πρέπει επίσης να βγάλετε φωτογραφίες των αντικειμένων σας πριν τα συσκευάσουν οι μεταφορείς. Αυτό θα σας βοηθήσει με τις ασφαλιστικές αξιώσεις σε περίπτωση που κάτι καταστραφεί κατά τη διαδικασία της μετακόμισης ή κατά τη μεταφορά. Εμείς είμαστε δίπλα σας για κάθε είδους συσκευασία με αμεσότητα. Οι μεταφορές μετακομίσεις Καλλιθέα είναι για εμάς μια καθημερινότητα.

Συμπερασματικά

Η μετακόμιση είναι ένα μεγάλο εγχείρημα, αλλά δεν χρειάζεται να είναι αγχωτική. Μπορείτε να διευκολύνετε τα πράγματα συσκευάζοντας τα πράγματά σας από νωρίς και βάζοντας ετικέτες. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τον πανικό της τελευταίας στιγμής και να βεβαιωθείτε ότι όλα θα πάνε εκεί που πρέπει. Μην ξεχνάτε άλλες σημαντικές εργασίες, όπως η αλλαγή της διεύθυνσής σας. Η μεταφορική Atermon Moving αναλαμβάνει με συνέπεια μεταφορές μετακομίσεις Καλλιθέα στη μέγιστη ασφάλεια. Σας εξασφαλίζουμε ότι η μετακόμιση θα πραγματοποιηθεί με συνέπεια.

  Καλέστε Μας