Μεταφορά Επίπλων – Ενός Επίπλου

Η μεταφορά επίπλων είναι μια στρεσογόνα περίοδος. Υπάρχουν τόσα πολλά να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε, και μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνετε οργανωμένοι σε όλη τη διαδικασία. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία την οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε για να κάνετε τη δουλειά σωστά. Ποιες είναι όμως οι προσδοκίες για τους επαγγελματίες σας; Θα αναλύσουμε πράγματα που πρέπει πάντα να περιμένετε από κάθε αξιοσέβαστη μεταφορική εταιρεία. Αναλαμβάνουμε μεταφορές επίπλων ή ενός επίπλου άμεσα και με ασφάλεια.

Μεταφορά Επίπλων και ενός επίπλου από Ειδικούς Επαγγελματίες σε προσιτεσ τιμεσ – Ποιες οι Προτάσεις μας

1. Δωρεάν Εκτίμηση

Κάθε καλή εταιρεία μετακόμισης όπως η Atermon Moving θα προσφέρει μια δωρεάν εκτίμηση για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια ακριβή ιδέα για το πόσο θα κοστίσει η μετακόμισή σας. Η εκτίμηση θα πρέπει να βασίζεται στον χρόνο που θα χρειαστεί για να μετακινήσετε τα υπάρχοντά σας, τον αριθμό των επαγγελματιών που χρειάζονται, την απόσταση της μετακόμισης και τυχόν πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε, όπως συσκευασία/αποσκευή, αποθήκευση κ.λπ. Η προσφορά που λαμβάνετε από τους μεταφορείς σας θα πρέπει να είναι ακριβής και δεν θα πρέπει να υπάρχουν κρυφές ή απροσδόκητες χρεώσεις εκ των υστέρων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει όλα όσα περιλαμβάνονται στην προσφορά σας πριν κάνετε κράτηση για τη μετακόμισή σας. Λάβετε μια προσφορά από την Atermon Moving σήμερα.

2. Ξεκάθαρη Επικοινωνία

Η εταιρεία μετακόμισης θα πρέπει να σας κρατά ενήμερους και ενήμερους σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Από την κράτηση έως την επιβεβαίωση λεπτομερειών έως την παροχή ενημερώσεων την ημέρα της μετακόμισής σας. Δεν πρέπει ποτέ να αισθάνεστε στο σκοτάδι για το τι συμβαίνει με την κμεταφορά επίπλων σας ή τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Εάν υπάρχουν προβλήματα, φροντίστε να μιλήσετε για να αντιμετωπιστούν αμέσως. Στην Atermon Moving, ο αφοσιωμένος συντονιστής μεταφοράς επίπλων και επικεφαλής της ομάδας θα σας κρατάει ενήμερους!

3. Κούτες και Προμήθειες

Με τους μεταφορείς πλήρους εξυπηρέτησης, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για κάτι που περιλαμβάνει υλικά συσκευασίας και προμήθειες. Μπορείτε να εστιάσετε στο να τακτοποιήσετε το σπίτι σας, ενώ οι επαγγελματίες σας φροντίζουν για τη μετακόμιση, συμπεριλαμβανομένων κουτιών, περιτυλίγματος με φυσαλίδες, κιτ κίνησης και πολλά άλλα. Δεν χρειάζεται να κάνετε ατελείωτα ταξίδια πέρα ​​δώθε από το κατάστημα για να μετακινηθείτε στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Οι περισσότερες μεταφορικές εταιρείες θα τα παραδώσουν ακόμη και στην πόρτα σας. Και αν ψάχνετε για μια πιο φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση για τη μετακόμιση σας, επικοινωνήστε μαζί μας. 

4. Επαγγελματίες Μεταφορείς

Ποια είναι η φιλοσοφία της εταιρείας μας; Οι μεταφορείς σας πρέπει πάντα να συμπεριφέρονται με επαγγελματικό τρόπο και η ανάγνωση κριτικών σε αξιόπιστες πλατφόρμες όπως η Google, είναι μια καλή αρχή όταν επιλέγετε μια εταιρεία μετακόμισης. Θα πρέπει να είναι σεβαστοί, ακριβείς και περιποιημένοι και να φροντίζουν πάντα τα υπάρχοντά σας. Οι επαγγελματίες σας χειρίζονται τα πάντα, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε! Ξέρουν τι είναι καλύτερο για τους πελάτες τους και δεν θα αγχωθούν οι ίδιοι. Η Atermon Moving διαθέτει μεταφορείς πλήρους εξυπηρέτησης που προσπαθούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Είναι ο τρόπος μας να διασφαλίσουμε ότι όλα θα πάνε ομαλά χωρίς άγχος σε καμία από τις δύο πλευρές. Παρέχουμε ενοικίαση φορτηγού για άμεση εξυπηρέτηση.

5. Πραγματοποιήστε την συσκευασία με προσοχή

Εάν ετοιμάζετε τον εαυτό σας, φροντίστε να τα έχετε όλα μαζεμένα και έτοιμα να ξεκινήσετε πριν φτάσουν οι επαγγελματίες. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση όλων των χαλαρών αντικειμένων σε κουτιά και την ευδιάκριτη επισήμανση τους. Όταν οι επαγγελματίες εμφανίζονται στην πόρτα σας, θέλετε να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι χρειάζεται κάποια προετοιμασία για να μπορέσουν να αρχίσουν να μεταφέρουν τα πράγματα έξω/μέσα — κάτι που εξοικονομεί χρόνο και για τα δύο εμπλεκόμενα μέρη!

Η τοποθέτηση ετικετών στα κουτιά θα διευκολύνει τη μεταφορά επίπλων για εσάς και τους μεταφορείς σας. Εάν πληρώνονται ανά ώρα, επισημάνετε κάθε κουτί με το δωμάτιο προορισμού του, ώστε να μην επιβραδύνεται η κυκλοφορία κατά την εκφόρτωσή τους στο νέο μέρος! Εάν υπάρχει κάτι εύθραυστο ή απαιτεί ήπιο χειρισμό για οποιονδήποτε άλλο λόγο, πείτε το εκ των προτέρων, ώστε οι μεταφορείς σας να ξέρουν ξεκάθαρα τι να περιμένουν. Ακόμα και αν πρόκειται για μετακόμιση γκαρσονιέρας, η συσκευασία στα λίγα πράγματα σας είναι σημαντική.

6. Συσκευασία

Πιθανότατα αναρωτιέστε, πώς μπορώ να κάνω τη συσκευασία λιγότερο επώδυνη; Πολλές αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες συσκευασίας για να διευκολύνουν τη μετακόμισή σας. Εάν επιλέξετε αυτήν την υπηρεσία, οι επαγγελματίες σας θα πρέπει να συσκευάζουν τα πάντα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, ώστε να μην πάθει τίποτα ζημιά κατά τη μετακόμιση. Θα πρέπει επίσης να φέρουν ετικέτα σε όλα τα κουτιά, ώστε να γνωρίζετε πού βρίσκονται όλα όταν έρθει η ώρα να αποσυσκευάσετε στο νέο σας σπίτι. Επομένως, εάν αναζητάτε έναν τρόπο για να κάνετε τη συσκευασία ευκολότερη, σκεφτείτε να προσλάβετε υπηρεσίες συσκευασίας από μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία, όπως η Atermon Moving. Αναλαμβάνουμε μεταφορές με μικρό φορτηγό με ολοκληρωμένη ασφάλεια.

7. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Πολλές εταιρείες μετακόμισης προσφέρουν κάποιο επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης σε περίπτωση που καταστραφεί οτιδήποτε κατά τη μετακόμιση (συμβαίνει!). Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε ποιος τύπος κάλυψης περιλαμβάνεται στην προσφορά σας και εάν αρκεί για την προστασία όλων των υπαρχόντων σας. Ίσως χρειαστεί να αγοράσετε πρόσθετη ασφάλεια εάν μετακινείτε πολύτιμα ή εύθραυστα αντικείμενα. Ορισμένοι μεταφορείς θα δώσουν στους πελάτες επιλογές για αναβάθμιση σε μια πιο premium κάλυψη σε περίπτωση που κάτι καταστραφεί, σπάσει ή χαθεί κατά τη μετακόμισή σας. Τα σχέδια προστασίας διασφαλίζουν ότι θα αποζημιωθείτε είτε για το κόστος επισκευής είτε για την αξία αντικατάστασης αυτών των αντικειμένων (όποιο είναι μικρότερο).

Στην Atermon Moving σας καλύπτουμε με κάθε τρόπο. Είμαστε δίπλα σας και η μεταφορά επίπλων θα γίνει με αμεσότητα και συνέπεια.

    Leave a comment

    Καλέστε Μας