Κριτικές Πελατών

Mike GrintMike Grint
07:06 14 May 23
Μια δύσκολη μεταφορά επίπλων από ένα σπίτι στο κέντρο σε 4 σπίτια (σε κέντρο και μεσόγεια) έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα χάρη στην αυτοπεποίθηση, την εμπειρία, τις οδηγικές ικανότητες και την οργανωτική επίβλεψη του Κωνσταντίνου. Ευχαριστώ πολύ και εννοείται θα ξαναπροτιμηθεί, όποτε προκύψει, στο μέλλον!
ΠέτροςΠέτρος
17:22 18 Apr 23
Ο άνθρωπος αυτός είναι επαγγελματίας. Πρίν από τη μετακόμιση ήρθε από το σπίτι , είδε τι έχουμε, έδωσε λύση σε κάποια θέματα μεταφοράς που προέκυψαν, έδωσε και μια τιμή και κλείσαμε. Ήρθε στην ώρα του, μαζί με μια πολύ έμπειρη ομάδα, τα πρόσεξαν τα πράγματα μου , σαν να ήταν δικά τους, και όλα έγιναν γρήγορα και σωστά. Ακόμη είχα μερικά πράγματα που παρέλειψα να του πω στα οποία, με βοήθησε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Σίγουρα τον προτείνω τον Κωνσταντίνο και σίγουρα θα τον ξαναπροτιμήσω.
MARIA PATRONAMARIA PATRONA
21:32 06 Apr 23
Ο υπεύθυνος και η ομάδα του εργάστηκαν με απόλυτο επαγγελματισμό, συνέπεια και καλή διάθεση. Υπήρχε πολύ καλός συντονισμός και οργάνωση πριν και καθ'όλη τη διάρκεια της μετακόμισης. Όλα τα πράγματα μεταφέρθηκαν με μεγάλη προσοχή και έφτασαν σε άριστη κατάσταση. Η τιμή πολύ προσιτή δεδομένης κιόλας της χρήσης ανυψωτικού μηχανήματος.Τους ευχαριστώ πολύ και τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!Καλές δουλειές!!
Panagiotis NtakouliasPanagiotis Ntakoulias
12:21 28 Mar 23
Εξαιρετικοί επαγγελματίες ο Κώστας και η ομάδα του! Τέλειο αμπαλάρισμα στα έπιπλα και γρήγορη μετακόμιση με ανυψωτικό μηχάνημα. Έδωσε λύση σε όλα τα προβλήματα, ακόμη και σε μεταφορά στην επαρχία. Σούπερ τιμές! Ότι συμφωνήσαμε έγινε και με το παραπάνω! Τους ευχαριστούμε και προτιμήστε τους άφοβα!
Daniel ProskosDaniel Proskos
10:01 25 Dec 22
Επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης. Μετά την αρχική συννενόηση μέσω τηλεφώνου, ήρθαν στον χώρο μου για αυτοψία, με σκοπό να σχεδιάσουν το φθηνότερο και καλύτερο πλάνο μετακόμισης. Η μετακόμιση έγινε με μεγάλο συνεργείο, γρήγορα και σωστά. Έμεινα ευχαριστημένος και από το αμπαλάζ των επίπλων, που έφτασαν στο χώρο μου χωρίς ζημιές, και από την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση τους.
js_loader

Επικοινωνία

Λεωφ. Δημοκρατίας 120,

Άγιοι Ανάργυροι 135 62

Κορυφαίες Υπηρεσίες

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας

Μεταφορές με Μικρό Φορτηγό

Ενοικίαση Φορτηγού

Μετακόμιση με Ανυψωτικό

Συσκευασία & Αμπαλάζ

Μεταφορική Αθήνα Επαρχία

Οι κριτικές των πελατών μας είναι η ταυτότητα της εταιρείας. Δεν κρυβόμαστε, καθώς γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι η αξιοπιστία που παρέχουμε ξεχωρίζει.

Καλέστε Μας