Το να κάνετε λάθη κατά τη συσκευασία των αντικειμένων σας, μπορεί να οδηγήσει σε φθορές, με αποτέλεσμα να παραλάβετε, είτε εσείς, είτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σπασμένα αντικείμενα λόγω ανεπαρκούς συσκευασίας.

Αυτές οι συμβουλές συσκευασίας κουτιών θα σας βοηθήσουν να πακετάρετε σαν επαγγελματίας!

Ο καθένας έχει συσκευάσει αντικείμενα σε χαρτόκουτα, κάποια στιγμή στη ζωή του για διάφορους λόγους, όπως η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι ή η αποστολή δώρων σε ένα συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο. Μέσα από αυτήν την εμπειρία, μαθαίνετε γρήγορα ότι ενώ η συσκευασία μπορεί να ακούγεται σαν εύκολη δουλειά, απλά δεν είναι. Οι συμβουλές μας για τη μας, μπορούν να σας βοηθήσουν να συσκευάσετε τα κουτιά σας σωστά και να τα αποστείλετε άρτια και με ασφάλεια.

Αναλύστε την κατάστασή σας

Πριν τοποθετήσετε αντικείμενα σε κουτιά, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας μερικά σημαντικά στοιχεία, για να καθορίσετε πώς θα τα συσκευάσετε. Εάν χρησιμοποιείτε κούτες για να μετακομίσετε σε άλλο σπίτι, είναι πιο σωστό, να τα γεμίσετε κατά προσέγγιση, καθώς η μόνη φορά που θα τα διαχειριστείτε, είναι όταν τα κουτιά τοποθετούνται στο φορτηγό για να μεταφερθούν στο νέο σας σπίτι. Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, τα κουτιά θα πρέπει να έχουν κλειστεί καλά με ταινία και να φέρουν αρκετές πληροφορίες σε ετικέτες για καλύτερη οργάνωση και ευκολία. Όταν συσκευάζετε αντικείμενα για αυτοαποθήκευση, το μόνο πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε είναι ότι τα κουτιά που στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο θα πρέπει να είναι αρκετά γερά ώστε να αντέχουν στο βάρος και στο χρόνο.

Εάν συσκευάζετε ένα αντικείμενο για να αποσταλεί σε άλλο μέρος, θα πρέπει να βεβαιωθείτε αυστηρά ότι το έχετε συσκευαστεί κατάλληλα, γιατί υπάρχει πάντα ένας σημαντικός κίνδυνος κακής διαχείρισης των δεμάτων σας από το προσωπικό στις αποθήκες. Τα κουτιά θα πρέπει να φέρουν κατάλληλη ετικέτα και να έχουν ένα καλό στρώμα απορρόφησης κραδασμών για να διασφαλιστεί ότι στα αντικείμενα και στη συσκευασία δεν θα δημιουργηθούν γρατσουνιές ή φθορές. Η σωστή συσκευασία διασφαλίζει ότι τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα στα κουτιά δεν κινδυνεύουν καθόλου, από τη συνεχή φόρτωση και εκφόρτωση, από τους εργαζόμενους της εταιρείας μεταφοράς εμπορευμάτων. Σε μεταφορές με μικρό φορτηγό η διαδικασία πρέπει να είναι ίδια.

Διαβαστε:  Οργάνωση Μετακόμισης - Κάθε λεπτομέρεια μετράει

Επιλέξτε την κατάλληλη κούτα

Μία από τις καλύτερες συμβουλές συσκευασίας, είναι να διασφαλίσετε ότι έχετε επιλέξει το σωστό κουτί για το αντικείμενο σας. Η συσκευασία στην οποία αποφασίζετε να τοποθετήσετε το προϊόν σας γίνεται σημαντικός παράγοντας για τη διασφάλιση της ασφάλειας του. Το μέγεθος του κουτιού δεν πρέπει επίσης να είναι πολύ μεγαλύτερο από το αρχικό μέγεθος του αντικειμένου, καθώς κάποιες μεταφορικές εταιρείες συχνά χρεώνουν τους πελάτες με βάση το μέγεθος των κουτιών τους. Τα κουτιά από κυματοειδές χαρτόνι, είναι γενικά καλύτερα, καθώς έχουν μεγαλύτερη αναλογία αντοχής στο βάρος και είναι ευκολότερα στη χρήση. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και χαρτόκουτα για πιο ελαφριά αντικείμενα, καθώς η μονόφυλλη δομή τους μπορεί να υποστηρίξει μόνο μικροαντικείμενα. Το πάχος των κουτιών από κυματοειδές χαρτόνι ποικίλλει και θα πρέπει να ληφθεί υπόψη, ανάλογα με το πόσο εύθραυστο είναι το αντικείμενο που θα τοποθετήσετε. Για να εξασφαλίσετε επιπλέον ασφάλεια των αντικειμένων σας, μπορείτε να επιλέξετε παχύτερες εκδόσεις, αλλά τα τυπικά κουτιά πάχους 4,8 mm είναι κατάλληλα για τους περισσότερους σκοπούς. Σε κάθε περίπτωση, το βάρος της συσκευασίας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 κιλά για να διατηρηθεί ευκολότερος χειρισμός και αποστολή. Ακόμα και αν πρόκειται για ηλεκτρονικές συσκευές όπως τηλεοράσεις, ηλεκτρονικό τσιγάρο κ.α πρέπει να προσέχετε στη συσκευασία.

Κατάλληλη απόσταση και αντικραδασμική προστασία

Κατά την τοποθέτηση των αντικειμένων στα κουτιά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευασία είναι αρκετά μεγάλη για να τα χωρέσει. Για το μέγεθος του κουτιού, πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη, ότι θα χρειαστείτε επιπλέον 5 έως 7 εκατοστά μεταξύ του αντικειμένου και των τοιχωμάτων της κούτας, για απορρόφηση κραδασμών. Αυτή είναι μια απαραίτητη συμβουλή συσκευασίας. Η προστασία των αντικειμένων στο κουτί με περιτύλιγμα με φυσαλίδες και αφρό θα διασφαλίσει ότι τα περιεχόμενα της συσκευασίας φτάνουν στον προορισμό με ασφάλεια.Στην ενοικίαση φορτηγού εμείς θα σας εξασφαλίσουμε ότι η μεταφροά θα γίνει με ασφάλεια. Κάθε περίπτωση είναι φυσικά διαφορετική. Οι μεταλλικοί οικίσκοι για παράδειγμα είναι μια περίπτωση που χρίζει διαφορετικής αντιμετώπισης καθώς μεταφέρεται όλο το σύστημα. Θα πρέπει να μιλήσετε ανάλογα με τις εταιρείες που το κατασκευάζουν.

Διαβαστε:  Μικρομεταφορές Αθήνα - Ζητήστε Προσφορά

Πληροφορίες στο εξωτερικό των κουτιών

Μόλις οι κούτες είναι έτοιμες για μεταφορά, θα πρέπει πάντα να επισημαίνετε εξωτερικά τα ονόματα του αποστολέα και του παραλήπτη για να διασφαλιστεί ότι η εταιρεία μεταφοράς δεν θα παραδώσει το λάθος πακέτο στη λανθασμένη διεύθυνση. Δυστυχώς, αυτό είναι πολύ συνηθισμένο σε πολλές εταιρείες μεταφοράς εμπορευμάτων. Όταν χρησιμοποιείτε παλαιότερα κουτιά, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει τυχόν προηγούμενες πληροφορίες εξωτερικά, εάν φυσικά υπάρχουν. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε κολλητική ταινία, καθώς είναι η πιο κατάλληλη, όταν στέλνετε κούτες σε άλλα μέρη, λόγω των ισχυρών συγκολλητικών ιδιοτήτων και της ικανότητάς της να αντέχει σε δύσκολες συνθήκες. Στην Atermon Moving αναλαμβάνουμε τοπικές εργασίες. Καλύπτουμε πάρα πολλές περιοχές της Αττικής όπως μεταφορές στην Αγία Παρασκευή, μετακομίσεις στο Μαρούσι και πολλές ακόμη.

Επιλέξτε τη σωστή εταιρεία μεταφοράς εμπορευμάτων

Η πιο κρίσιμη συμβουλή συσκευασίας είναι η επιλογή της καλύτερης εταιρείας μεταφοράς εμπορευμάτων, κατά την αποστολή οποιουδήποτε είδους αντικειμένου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιες εταιρείες μεταφοράς εμπορευμάτων συχνά χειρίζονται εσφαλμένα τα πακέτα, οδηγώντας σε σημαντική φθορά των αντικειμένων. Η Atermon Moving είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες μεταφοράς εμπορευμάτων της Αθήνας, γνωστή για την ικανοποίηση και αξιοπιστία των πελατών της. Η Atermon Moving παρέχει τις all inclusive εμπορευματικές της υπηρεσίες για περισσότερα από 23 χρόνια. Έχει διασφαλίσει ότι τα πακέτα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και συνέπεια, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για την παράδοση των αντικειμένων σας σε όλη την Αθήνα και την επαρχία. Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα χρειάζεστε υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων, φροντίστε να επικοινωνήσετε με την Atermon Moving για να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα σας φτάνουν στον προορισμό τους στην κατάσταση που τα στείλατε!

Διαβαστε:  Εύκολη Μετακόμιση - Κινηθείτε Στρατηγικά

Leave a comment

Καλέστε Μας