Γνωρίζουμε ότι το να πακετάρεις μπορεί μερικές φορές να είναι μια αγγαρεία και όταν πρέπει να το κάνεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι πάντα αγχωτικό. Ωστόσο, είτε έχετε μια εβδομάδα για να πακετάρετε είτε έχετε μόνο μία μέρα, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τη διαδικασία πιο αποτελεσματική και να διασφαλίσετε ότι όλα φτάνουν εκεί που πρέπει. Έχουμε μερικές εξαιρετικές συμβουλές συσκευασίας για να μοιραστούμε μαζί σας, αλλά η καλύτερη συμβουλή μας είναι να προσλάβετε μια εξαιρετική τοπική μεταφορική εταιρεία με στενά χρονοδιαγράμματα και μια μεγάλη λίστα υποχρεώσεων – μια μεγάλη εταιρεία μετακίνησης μεγάλων αποστάσεων αξίζει κάθε δεκάρα.

Συμβουλές συσκευασίας για βιαστική μετακόμιση: Μην πανικοβάλλεστε!

Μπορεί να σας φαίνεται πολύ και ποτέ δεν θα μπορέσετε να ετοιμάσετε ένα σπίτι σε μια μέρα. Αλλά, πιστέψτε μας, θα το κάνετε. Ακριβώς επειδή φαίνεται αδύνατο δεν σημαίνει ότι είναι. Το κλειδί είναι να το πας βήμα-βήμα. Η κατοχή μιας λίστας ελέγχου με πράγματα που πρέπει να κάνετε μπορεί να βοηθήσει τη διαδικασία συσκευασίας να εκτελεστεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Μια λίστα ελέγχου θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τους στόχους προτεραιότητάς σας, πότε πρέπει να ολοκληρωθούν συγκεκριμένες εργασίες και πού πρέπει να πάνε τα πράγματα. Θα χρησιμεύσει επίσης ως υπενθύμιση σε περίπτωση που ξεχάσετε κάτι. Ενώ μπορείτε να αποφασίσετε πόσο λεπτομερής θέλετε να είναι, μια λίστα ελέγχου μπορεί να είναι ένα ουσιαστικό μέρος για να έχετε κίνητρα και να κάνετε τα πάντα στην ώρα τους, ειδικά αν κινείστε βιαστικά. Δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Αποκτήστε ένα δωρεάν αντίγραφο της λίστας ελέγχου της απόλυτης συσκευασίας.

Διαβαστε:  Ιδιωτικές Μεταφορές στην Αθήνα - Πως να επιλέξεις

Οργάνωση, Οργάνωση, Οργάνωση

Πριν ξεκινήσετε να σκάσετε το περιτύλιγμα με φυσαλίδες και να τραβήξετε την ταινία, σας συνιστούμε να οργανώσετε όλα όσα συσκευάζετε, ειδικά το γκαράζ σας. Ακόμα και χαρτιά, καπάκια στυλό, μοναχικές κάλτσες. όλα πρέπει να πάνε κάπου. Κάντε σωρούς με βάση το πού πηγαίνει το αντικείμενο. Το κρατάς; Να το πετάξεις; Δωρεά ή αποθήκευση; Βάλτε το στο αντίστοιχο σωρό. Συμβουλή συσκευασίας: Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για την τύχη ορισμένων αντικειμένων, φτιάξτε ένα σωρό «Ίσως». Αυτό θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να κινείστε, εξοικονομώντας σας πολύτιμα λεπτά χρόνου συσκευασίας. Το σωρό δεν χρειάζεται να είναι τακτοποιημένο και τακτοποιημένο, και πρέπει απλώς να έχει μια ονομασία. Όταν έχετε σαφώς καθορισμένους σωρούς, έχετε μια καλύτερη ιδέα για το πόσα έχετε.

Χαρίστε ή Πετάξτε Η βιαστική μετακόμιση μπορεί να είναι μια ευλογία

Η προθεσμία σημαίνει ότι θα είστε πιο αποφασιστικοί για το τι θα μείνει και τι θα πάει. Όταν σηκώνετε κάτι, ακολουθήστε το ένστικτό σας – δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά; Εάν το αντικείμενο είναι ακόμα σε καλή κατάσταση, βρείτε ένα μέρος για να το δωρίσετε. Διαφορετικά, πετάξτε το. Συνιστούμε να τοποθετείτε τα αντικείμενα από τα οποία ξεφορτώνεστε καθώς πηγαίνετε, ώστε να μην μπείτε στον πειρασμό να προσπαθήσετε να πάρετε κάτι πίσω. Συμβουλή συσκευασίας: Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν επιτρέπεται να μετακινείτε σε φορτηγό. Πλέον οι μεταφορικές κάνουν και διαφήμιση στο Tik Tok τις υπηρεσίες τους, συνεπώς μπορείτε από πολλά μέρη να πάρετε προσφορές.

Μάθετε τι δεν μπορείτε να πακετάρετε και γιατί δεν μπορείτε να το πακετάρετε.

Προμηθευτείτε τα κατάλληλα υλικά συσκευασίας

Ενώ οι περισσότεροι προτείνουν πιο φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές, όπως μεταχειρισμένα κουτιά ή πλαστικούς κάδους, δεν θέλετε να ψάχνετε για ένα δοχείο συσκευασίας κατάλληλου μεγέθους για μια ξαφνική κίνηση. Μπορούμε να σας το κάνουμε ακόμα πιο εύκολο. Προσφέρουμε κιβώτια και προμήθειες συσκευασίας.

Διαβαστε:  Μεταφορές λίγων αντικειμένων

Αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε για να απλοποιήσετε τη διαδικασία συσκευασίας σας, συμπεριλαμβανομένων κουτιών, περιτυλίγματος με φυσαλίδες, χαρτιού συσκευασίας, πλαστικού περιτυλίγματος και ταινίας συσκευασίας – παραδίδονται απευθείας στην πόρτα σας! Μην τσιγκουνεύεστε τη συσκευασία των προμηθειών, ειδικά για τα εύθραυστα αντικείμενά σας. Στην ιδανική περίπτωση, όλα τα κουτιά σας θα πρέπει να είναι συσκευασμένα χωρίς χαλαρά αντικείμενα. Οι σωστές προμήθειες είναι απαραίτητες όσο χρόνο κι αν έχετε. Η γρήγορη μετακόμιση είτε μετά από διαζύγιο, είτε επειδή ψάχνετε εργατολόγο καθώς είστε οικονομικά σε δύσκολη κατάσταση χρίζει ψυχραιμίας.

Για να αποφύγετε την καταστροφή των αντικειμένων σας, προσέξτε ιδιαίτερα τα εύθραυστα αντικείμενα πριν τα φορτώσετε στο φορτηγό. Τώρα, όταν χρειάζεστε αυτό το πραγματικά μεγάλο κουτί, θα μπορείτε να το βρείτε με πολύ λιγότερη ταλαιπωρία. Συμβουλή συσκευασίας: Μην κάνετε τα κουτιά πολύ βαριά. Εάν δεν μπορείτε να το σηκώσετε εύκολα, δοκιμάστε να απλώσετε το περιεχόμενο σε άλλα, ελαφρύτερα κουτιά. Υπάρχουν εξειδικευμένα κουτιά για αντικείμενα όπως εξοπλισμός γυμναστικής ή συσκευές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετακινήσετε τα αντικείμενα με ασφάλεια και ασφάλεια.

Συσκευάστε ρούχα σε μια στιγμή

Η εύρεση θέσεων για όλα τα αναμνηστικά πουκάμισά σας μπορεί συχνά να είναι μια από τις πιο τρομακτικές κινητικές προκλήσεις. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να κάνετε τη μετακίνηση των ρούχων σας παιχνιδάκι. Προσπαθήστε να μετακινήσετε τη συρταριέρα σας ως έχει.

Εάν τα ρούχα είναι αρκετά ελαφριά, μπορεί να μην χρειαστεί να τα αφαιρέσετε, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια. Χρησιμοποιήστε κουτιά ντουλάπας ή τσάντες για να πακετάρετε ρούχα, κρεμάστρες και όλα. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο συσκευασίας και σιδέρωμα μετά τη μετακίνηση. Μια σακούλα σκουπιδιών και μερικές στριφτές γραβάτες μπορούν επίσης να κάνουν το κόλπο με ένα τσίμπημα. Χρησιμοποιήστε τα ρούχα σας για να τυλίξετε τα σπαστά σας για να ελαχιστοποιήσετε την ποσότητα του υλικού συσκευασίας και τον αριθμό των κουτιών που χρειάζεστε για να μετακινήσετε. Πολλές φορές οι άνθρωποι μετακομίζουν γρήγορα ακόμα και αν πρόκειται για συναινετικό διαζύγιο.

Διαβαστε:  Οργάνωση Μετακόμισης - Κάθε λεπτομέρεια μετράει

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να πακετάρετε τα ρούχα σας για μια μεγάλη κίνηση. Συσκευάστε αποτελεσματικά τα βιβλία σας Μπορεί να μην είναι τα πιο εύθραυστα αντικείμενα σας, αλλά είναι τα πιο πολύτιμα για πολλούς. Ξεκινήστε να ταξινομείτε όλα τα βιβλία σας και να αποφασίζετε ποια θα κρατήσετε και ποια θα δωρίσετε. Πολλές βιβλιοθήκες και φιλανθρωπικά ιδρύματα δέχονται δωρεές βιβλίων. Στη συνέχεια, ταξινομήστε τα κατά μέγεθος για εύκολη συσκευασία.

Leave a comment

Καλέστε Μας