Μεταφορές Μετακομίσεις Ζωγράφου

Έχετε πολλά πράγματα και πρόκειται να τα μεταφέρετε από το ένα σπίτι στο άλλο. Αυτό θα χρειαστεί κάποιο προγραμματισμό. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια ημερομηνία για το πότε μπορείτε πραγματικά να μετακομίσετε. Στη συνέχεια, πρέπει να αποφασίσετε πόση βοήθεια θα χρειαστείτε και πόσο χρόνο θα χρειαστείτε για την ίδια τη μετακόμιση (χωρίς να υπολογίζεται το πακετάρισμα). Μόλις γίνουν αυτά, θα σας δείξουμε πώς να ξεκινήσετε. Αν ψάχνετε Μεταφορές Μετακομίσεις Ζωγράφου είμαστε άμεσα δίπλα σας. Καλέστε μας για προσφορά!

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Οργάνωση για Μετακομίσεις Ζωγράφου

Γράψτε την ημερομηνία που μπορείτε να μετακομίσετε.

Περιλάβετε μια προθεσμία για το πότε πρέπει να μετακομίσετε και μια για το πότε πρέπει να μετακομίσετε.

Εάν είναι δυνατόν, γράψτε μια προθεσμία για το πότε πρέπει να μετακομίσετε.

Δημιουργήστε έναν κατάλογο ελέγχου για το τι πρέπει να γίνει.

 • Φτιάξτε μια λίστα με όλα όσα πρέπει να γίνουν.
 • Συμπεριλάβετε όλα τα πράγματα που πρέπει να γίνουν την ημέρα της μετακόμισής σας και από εσάς, καθώς και τυχόν εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν από την εταιρεία μετακόμισης.

Αποφασίστε πώς θα πακετάρετε.

Όταν συσκευάζετε, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε κουτιά που έχουν το σωστό μέγεθος για αυτό που συσκευάζετε.

 • Χρησιμοποιήστε έναν κόφτη για να ανοίξετε τα κουτιά
 • Κλείστε τα πτερύγια με ταινία ή ασφαλίστε τα με μονωτική ταινία εάν χρησιμοποιείτε μεγάλα κουτιά, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για τη μετακίνηση επίπλων. Συσκευάστε τα βαρύτερα αντικείμενα στο κάτω μέρος του κουτιού σας και τα ελαφρύτερα αντικείμενα στο πάνω μέρος, ώστε να μην σπάσουν κατά τη μεταφορά- αυτό βοηθά επίσης στην αποφυγή μετατοπίσεων κατά τη μεταφορά σε περίπτωση που δεν υπάρχει επένδυση μεταξύ των στρώσεων των αντικειμένων σε ένα ενιαίο κουτί (βλ. παρακάτω). Αν είναι δυνατόν, τοποθετήστε εύθραυστα αντικείμενα, όπως γυάλινα σκεύη ή πιάτα, στο δικό τους ξεχωριστό κουτί, ώστε αν κάτι σπάσει κατά τη μεταφορά να μην καταστραφεί όπως και όλα τα υπόλοιπα στην αποστολή σας!

Αγοράστε κουτιά και ταινία.

Θα χρειαστεί να αγοράσετε κουτιά και ταινία. Το μέγεθος και ο τύπος του κιβωτίου που θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί από το πόσα πράγματα έχετε, πόσο καιρό θα διαρκέσει η μετακόμιση και τι είδους έπιπλα ή άλλα αντικείμενα θα μπουν σε αυτό.

Αν είναι δυνατόν, αγοράστε αρκετά κουτιά εκ των προτέρων, ώστε να μην υπάρχει τρέξιμο της τελευταίας στιγμής για την αναζήτηση κατάλληλων δοχείων.

Οργανώστε την προηγούμενη ημέρα.

Την ημέρα πριν από τη μετακόμισή σας, θα πρέπει να οργανωθείτε. Θα πρέπει να επισημάνετε όλα τα κουτιά σας και να τα συσκευάσετε με τα κατάλληλα αντικείμενα από κάθε δωμάτιο. Αν έχει μείνει κάτι μετά το πακετάρισμα, βεβαιωθείτε ότι θα μπει σε ένα κουτί, ώστε να μην ξεχαστεί κατά τη διάρκεια της μετακόμισης!

Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά υλικά συσκευασίας για την ημέρα της μετακόμισης- μην υποτιμάτε πόση ταινία και μεμβράνη φυσαλίδων χρειάζεται για να ασφαλίσετε τα πάντα με ασφάλεια κατά τη μεταφορά. Όταν αποφασίζετε ποια δωμάτια πάνε πού (και τι μπαίνει στο καθένα), σκεφτείτε πόσο χώρο θα καταλαμβάνουν όταν συσκευαστούν – δεν θα θέλετε να υπερπληρώσετε κανένα κουτί ή να ξεμείνετε από τα μισά! Τέλος, σκεφτείτε αν υπάρχουν ή όχι αντικείμενα του γκαράζ που θα μπορούσαν να πακεταριστούν νωρίτερα, ώστε να είναι έτοιμα όταν τα χρειαστείτε αργότερα”.

Μετακινήστε τα έπιπλα και τις συσκευές σας πριν φτάσει το φορτηγό μετακόμισης.

Πριν φτάσει το φορτηγό μετακόμισης, θα πρέπει να απομακρύνετε τα έπιπλα και τις συσκευές από τη μέση. Αυτό θα διευκολύνει τους μεταφορείς να μπουν και να βγουν από το σπίτι σας.

Εάν έχετε μεγάλα αντικείμενα που πρέπει να μετακινηθούν, όπως καναπέδες ή ντουλάπες, αποσυναρμολογήστε τα πριν τα φορτώσετε στο φορτηγό. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα χωρέσουν εύκολα μέσα από τις πόρτες όταν φτάσουν στον προορισμό τους.

Αν υπάρχουν εύθραυστα αντικείμενα στο σπίτι σας (π.χ. γυάλινα σκεύη), τυλίξτε τα σε μεμβράνη πριν τα συσκευάσετε, ώστε να μην σπάσουν κατά τη μεταφορά.

Προστατέψτε τα γυάλινα αντικείμενα με μεμβράνη φυσαλίδων, εφημερίδες ή χαρτοκιβώτια γεμάτα με μπάλες από εφημερίδες (εμποδίζει τα μικρά αντικείμενα να μετακινούνται κατά τη μεταφορά), αν είναι δυνατόν.

 • Προστατέψτε τα γυάλινα αντικείμενα με περιτύλιγμα φυσαλίδων, εφημερίδες ή χαρτοκιβώτια γεμάτα με μπάλες εφημερίδας (εμποδίζει τα μικρά αντικείμενα να μετακινηθούν κατά τη μεταφορά), αν είναι δυνατόν.
 • Χρησιμοποιήστε κουβέρτες και δέστε τες για να προστατεύσετε τα κομμάτια επίπλων που μπορεί να υποστούν ζημιά από χτυπήματα ή τραντάγματα κατά τη διάρκεια της μετακίνησης.
 • Τυλίξτε όλα τα πόδια των επίπλων με ταινία, ώστε να μην γρατζουνίσουν τους τοίχους, το δάπεδο ή άλλες επιφάνειες κατά τη μεταφορά.
 • Μεταφέρετε τα προϊόντα που θα μεταφερθούν σε άλλο μέρος της κατοικίας σας: Σημειώστε όλα τα κουτιά με σαφήνεια με μαρκαδόρο, ώστε οι μεταφορείς να γνωρίζουν πού ανήκει το κάθε κουτί όταν το ξεπακετάρουν στο νέο σας σπίτι.
 • Σημειώστε όλα τα κουτιά με σαφήνεια με μαρκαδόρο, ώστε οι μεταφορείς να γνωρίζουν πού ανήκει το κάθε κουτί όταν το ξεπακετάρουν στο νέο σας σπίτι.
 • Χρησιμοποιήστε ένα μαρκαδόρο για να γράψετε πάνω στα κουτιά και να τα επισημάνετε.
 • Συσκευάστε τα τιμαλφή σε δικές τους τσάντες και στη συνέχεια τοποθετήστε τα σε μεγαλύτερα κουτιά, ώστε να μην χαθούν ή καταστραφούν κατά τη μεταφορά.
 • Φυλάξτε μικρά, πολύτιμα αντικείμενα μαζί σε ένα εύκολα προσβάσιμο μέρος κατά τη διάρκεια της ίδιας της μετακόμισης — αναγράψτε σαφώς το δοχείο με το περιεχόμενο και την αξία του, ώστε να μην το μπερδέψουν με δοχείο για σνακ ή δοχείο για κρέμα καφέ!

Συμπερασματικά

Η μετακόμιση είναι μια μεγάλη δουλειά, αλλά δεν χρειάζεται να είναι αγχωτική. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, θα μπορέσετε να ετοιμάσετε τα πάντα για τη μετακόμισή σας, ώστε όταν έρθει η μέρα, αυτή να κυλήσει ομαλά! Για Μεταφορές Μετακομίσεις Ζωγράφου είμαστε η απάντηση τόσο στη ποιότητα όσο και στις ανταγωνιστικές τιμές. Ζητήστε προσφορά.

Καλέστε Μας