Μεταφορές Μετακομίσεις Νέα Ιωνία

Η μετακόμιση είναι αγχωτική για όλους, αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολη αν είστε μόνοι σας. Συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να κάνουμε τη μετακόμισή σας λίγο πιο εύκολη! Αναλαμβάνουμε μεταφορές μετακομίσεις Νέα Ιωνία με απόλυτη ασφάλεια σε κάθε έργο. Η μεταφορική Atermon διαθέτει επαγγελματίες υψηλών προδιαγραφών για κάθε είδους μεταφορά στην Νέα Ιωνία. Καλέστε μας!

Η μεταφορική μας εταιρεία διαθέτει μικρό φορτηγό στο οποίο χωράνε τα αντικείμενά σας με απόλυτη ασφάλεια. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος μετακίνησης.

Ο οδηγός και οι επαγγελματίες μας θα συσκευάσουν όλα τα πράγματά σας σε κουτιά και στη συνέχεια θα τα φορτώσουν στο φορτηγό. Μόλις φτάσουν στον προορισμό τους, ξεφορτώνουν τα πάντα και τα τοποθετούν εκεί που θέλετε να πάνε.

Αυτή η μέθοδος είναι συνήθως πιο ακριβή από το να χρησιμοποιήσετε το δικό σας αυτοκίνητο ή να νοικιάσετε ένα φορτηγό, επειδή απαιτεί περισσότερη εργασία από τους μεταφορείς. Ωστόσο, αν αναζητάτε την ευκολία έναντι της εξοικονόμησης κόστους, και δεν σας πειράζει να πληρώσετε παραπάνω, τότε αυτή η μέθοδος μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς! Σαφώς όμως σας έχουμε καλλυμένους καθώς παρέχουμε και ενοικίαση φορτηγού στην Αθήνα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σχέδιο για το πού θα τοποθετήσετε τα πράγματα μετά την εκφόρτωσή τους.

Αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο νέο σας σπίτι, σκεφτείτε να νοικιάσετε μια μονάδα αποθήκευσης μέχρι να βρείτε άλλο χώρο ή να δημιουργήσετε χώρο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν μετακομίζετε σε άλλη χώρα και θα ζείτε σε προσωρινή κατοικία μέχρι να βρείτε ένα διαμέρισμα ή σπίτι που να χωράει όλα τα πράγματά σας.

Φυλάξτε τα σημαντικά έγγραφα σε ασφαλές μέρος, όπως ένα πυρίμαχο κουτί ή μια θυρίδα ασφαλείας.

 • Βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιο είναι αδιάβροχο.
 • Φυλάξτε τα έγγραφα που πρέπει να φυλάξετε για φορολογικούς σκοπούς. Αυτό περιλαμβάνει πιστοποιητικά γέννησης, διαβατήρια και κάρτες κοινωνικής ασφάλισης (αν είστε Αμερικανός).

Φυλάξτε τα πράγματά σας σε ένα μέρος που δεν είναι κατάλληλο για να τα αποθηκεύσετε

Μην συσκευάζετε τίποτα που μπορεί να υποστεί ζημιά από το νερό ή την υγρασία.

Εάν πρόκειται να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι καλύτερο να τα φυλάξετε σε χώρο που δεν είναι κατάλληλος για αποθήκευση. Το νερό και η υγρασία μπορούν να προκαλέσουν ζημιά σε πολλούς τύπους αντικειμένων–ιδιαίτερα σε προϊόντα από χαρτί, όπως βιβλία και περιοδικά. Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποιήστε πλαστικά δοχεία για να αποτρέψετε τη διείσδυση της υγρασίας στα κουτιά ή τις τσάντες σας. Μπορεί επίσης να θέλετε να επενδύσετε σε έναν αφυγραντήρα (ή δύο), αν ζείτε σε περιοχή όπου τα επίπεδα υγρασίας είναι υψηλά. Να θυμάστε ότι στις Μεταφορές Μετακομίσεις Νέα Ιωνία χρειάζεστε επαγγελματίες που να διαθέτουν πείρα. Και εμείς την έχουμε.

Μην αφήνετε τα ρούχα σας να καταστραφούν από υγρασία ή υγρασία

Φωτογραφίστε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας πριν αρχίσετε να πακετάρετε.

Εάν μετακομίζετε και θέλετε να διατηρήσετε τα ρούχα σας σε καλή κατάσταση, είναι σημαντικό να μην καταστραφούν από την υγρασία ή την υγρασία. Για να το αποφύγετε αυτό, τραβήξτε φωτογραφίες από κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας πριν αρχίσετε να πακετάρετε. Με αυτόν τον τρόπο, όταν έρθει η ώρα να τα ξεπακετάρετε ξανά (ή να βρείτε κάτι), όλες οι θέσεις τους θα είναι ξεκάθαρες για να τις δείτε στην οθόνη. Ψάξτε τοπικά για Μεταφορές Μετακομίσεις Νέα Ιωνία και ζητήστε προσφορά από την Μεταφορική μας.

 • Θυμηθείτε να συσκευάσετε πρώτα τα μικρά αντικείμενα, όπως φωτογραφίες, πιάτα, λευκά είδη και σκεύη κουζίνας, στα δικά τους κουτιά, ώστε να μη χαθούν μέσα στο χάος.
 • Φυλάξτε τα σημαντικά έγγραφα σε ασφαλές μέρος (όπως ένα πυρίμαχο χρηματοκιβώτιο) που δεν θα καταστραφεί από το νερό ή την υγρασία.
 • Συσκευάστε τα ρούχα σε ένα μέρος που δεν είναι κατάλληλο για αποθήκευση, επειδή θα θέλετε να κρεμάσετε τα ρούχα σας αφού τα ξεπακετάρετε στο νέο σας σπίτι.

Διαμορφώστε τον Προγραμματισμό σας

 • Ορίστε έναν προϋπολογισμό και τηρήστε τον.
 • Προγραμματίστε το μέλλον. Θα χρειαστείτε χρήματα για το ενοίκιο, τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και τα ψώνια. Προσπαθήστε να αποταμιεύετε τουλάχιστον το 25% του εισοδήματός σας, ώστε αν προκύψει κάτι απρόοπτο -όπως ένα επείγον ταξίδι στον οδοντίατρο ή μια επισκευή αυτοκινήτου- να μην ανησυχείτε ότι θα χρεωθείτε εξαιτίας αυτού.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα κατάλληλα εργαλεία για τη δουλειά! Αν κάνετε οποιοδήποτε είδος έργου DIY για την προετοιμασία της μετακόμισης, βεβαιωθείτε ότι όλα τα απαραίτητα εργαλεία έχουν αγοραστεί από πριν, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις όταν φτάσει η μέρα της μετακόμισης (ή ακόμα χειρότερα: όταν φτάσουν).
 • Ομοίως, βεβαιωθείτε ότι όλες οι απαραίτητες προμήθειες έχουν αγοραστεί επίσης νωρίτερα- αυτό περιλαμβάνει ταινία συσκευασίας/κουτιά/κ.λπ., περιτύλιγμα φυσαλίδων/αερομαξιλάρια κ.λπ., πλαστικές σακούλες & σακούλες σκουπιδιών (σε περίπτωση που κάτι βραχεί), καθαριστικά διαλύματα κ.λπ.

Αν ψάχνετε μεταφορές μετακομίσεις Νέα Ιωνία είμαστε δίπλα σας άμεσα για εκτίμηση και προσφορά!

Ζητήστε Προσφορά

  Καλέστε Μας