fbpx

Μεταφορές Μετακομίσεις Νέα Φιλαδέλφεια

Είτε πακετάρετε το δωμάτιο του κοιτώνα σας είτε μετακομίζετε σε ολόκληρη τη χώρα, η μετακόμιση συνεπάγεται κάποιο άγχος. Τα πράγματά σας είναι διάσπαρτα παντού και δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα από όσα χρειάζεστε. Το χειρότερο είναι να προσπαθείς να βρεις πώς θα μεταφέρεις τα πάντα από το σημείο Α στο σημείο Β. Δεν έχεις ιδέα πού πηγαίνει οτιδήποτε στο νέο του σπίτι και μερικές φορές μοιάζει με δύσκολη μάχη. Ωστόσο, αν σχεδιάζετε εκ των προτέρων (και είστε πρόθυμοι να βάλετε τη δουλειά), τότε η μετακόμισή σας θα κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά! Να θυμάστε: δεν υπάρχει εύκολη μετακόμιση!

Μετακομίσεις Φιλαδέλφεια – Ξεκινήστε νωρίς

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε το άγχος της μετακόμισης είναι να ξεκινήσετε νωρίς. Δεν πρόκειται μόνο για το μάζεμα των πραγμάτων σας και την αποθήκευσή τους, αλλά και για τον προγραμματισμό της υλικοτεχνικής υποδομής της μετακόμισής σας. Πρέπει να ξέρετε πού πηγαίνετε και πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να φτάσουν όλα εκεί.

Ξεκινήστε φτιάχνοντας έναν κατάλογο με όλα τα πράγματα που πρέπει να γίνουν:

 • Βρείτε κάποιο κατάλληλο μέρος για αποθήκευση ή νοικιάστε ένα φορτηγάκι για τη μεταφορά (και μην ξεχάσετε την ασφάλεια).
 • Ζητήστε προσφορά από την μεταφορική μας, ώστε να λάβετε εξατομικευμένη προσφορά!

Κάντε τα όλα σε μια μέρα

Μπορείτε να τα κάνετε όλα σε μία ημέρα.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά μπορεί να γίνει. Το κλειδί είναι να μην το κάνετε αποσπασματικά και ούτε να το κάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην το κάνετε για αρκετές ημέρες ή εβδομάδες ή μήνες – μόνο μια μέρα!

Πακετάρετε με σύνεση

Συσκευάστε τα ρούχα σας με τρόπο που να είναι εύκολα προσβάσιμα. Θα πρέπει να συσκευάσετε μια τσάντα για κάθε άτομο της οικογένειάς σας και στη συνέχεια να τις έχετε όλες τακτοποιημένες στο κρεβάτι ή στο πάτωμα, ώστε να μπορείτε να αρπάζετε γρήγορα ό,τι χρειάζεστε.

Συσκευάστε βασικά είδη υγιεινής και φάρμακα, καθώς και ταξιδιωτικά έγγραφα όπως διαβατήρια και βίζες (και μην ξεχάσετε τις πιστωτικές κάρτες). Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας ένα κουτί πρώτων βοηθειών – μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σε περίπτωση ατυχήματος ενώ βρίσκεστε στο δρόμο! Βεβαιωθείτε επίσης ότι τα power banks είναι μέρος της ρουτίνας της συσκευασίας σας: θα κρατούν τα τηλέφωνα φορτισμένα, ώστε όλοι να παραμένουν συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια μακρινών ταξιδιών ή όταν διανυκτερεύετε κάπου αλλού. Όσον αφορά το φαγητό… λοιπόν… ξέρετε τι θα σας πούμε: Εφοδιαστείτε! Είμαστε τοπικά στη περιοχή για Μεταφορές Μετακομίσεις Νέα Φιλαδέλφεια σε όποια οικογένεια μας χρειαστεί. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μετακόμιση με απόλυτη ασφάλεια.

Σωστή νοοτροπία

 • Να είστε προετοιμασμένοι. Μπορεί να μην μπορείτε να ελέγξετε τον καιρό ή την εταιρεία μετακόμισης, αλλά μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα συσκευασμένα και έτοιμα για αναχώρηση πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία μετακόμισης.
 • Μην ανησυχείτε για όσα δεν μπορείτε να ελέγξετε. Αν βρέξει την ημέρα της μετακόμισης, οι πιθανότητες είναι ότι όλα τα υπάρχοντά σας θα βραχούν ούτως ή άλλως – οπότε μην ανησυχείτε γι’ αυτό! Να θυμάστε ότι αυτό είναι μόνο ένα μέρος της διαδικασίας και αρκετά σύντομα, τα πάντα θα έχουν ξεπακεταριστεί και τοποθετηθεί μέσα στο νέο τους σπίτι όπου ανήκουν (ή ίσως και καλύτερα από το παλιό τους σπίτι).
 • Μην ξεχνάτε να ζητάτε βοήθεια! Αν φίλοι ή μέλη της οικογένειας προσφέρουν τη βοήθειά τους στο πακετάρισμα των αντικειμένων στο σπίτι ή στη μεταφορά τους σε αποθήκη κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μεταξύ των σπιτιών, δεχτείτε την προσφορά τους- μπορεί μάλιστα να τους αρέσει τόσο πολύ να βοηθούν, ώστε να θέλουν περισσότερες ευκαιρίες και σε μελλοντικές μετακομίσεις!

Σχέδιο μετακόμισης

 • Ο προγραμματισμός είναι το κλειδί της επιτυχίας στις Μεταφορές Μετακομίσεις Νέα Φιλαδέλφεια.
 • Προγραμματίστε τα γεύματα και τα σνακ σας, ώστε να μην τρέχετε να βρείτε κάτι υγιεινό όταν έρθει η ώρα για μεσημεριανό γεύμα.
 • Προγραμματίστε τις προπονήσεις σας, ώστε να μην έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους ή με άλλες πτυχές της ημέρας σας (συναντήσεις, συσκευασία).
 • Προγραμματίστε τα ταξίδια σας έτσι ώστε να είναι εύκολα για εσάς (και τους γύρω σας).
 • Ξεκινήστε νωρίς. Μην περιμένετε μέχρι το προηγούμενο βράδυ για να αρχίσετε να πακετάρετε, ή ακόμα χειρότερα, όταν είστε ήδη στο νέο σας σπίτι και πρέπει να τα μαζέψετε όλα ξανά. Θα είστε πιο παραγωγικοί αν έχετε τη σωστή νοοτροπία από την αρχή.
 • Συσκευάστε με σύνεση. Βεβαιωθείτε ότι αυτό που μπαίνει σε κάθε κουτί είναι κάτι που θα χωράει καλά σε αυτό και δεν θα είναι πολύ βαρύ για να το κουβαλήσει κάποιος άλλος. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα εύθραυστο μέσα στα κουτιά – δεν θέλετε να διαλυθούν ή να σπάσουν κατά τη μεταφορά!
 • Μην ξεχάσετε τίποτα σημαντικό (και μην αφήσετε κανέναν άλλον να το ξεχάσει). Αν υπάρχει κάτι αρκετά σημαντικό για να μην το ξεχάσει κάποιος άλλος, τότε σκεφτείτε να το βάλετε στη δική του τσάντα, ώστε να μην έχει καμία δικαιολογία να μην ξέρει πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας”.

Συμπερασματικά

Η μετακόμιση είναι ένα μεγάλο, αγχωτικό γεγονός. Και αν έχετε πολλά πράγματα, μπορεί να είναι ακόμη πιο αγχωτικό και χρονοβόρο. Αλλά μην ανησυχείτε! Με τη σωστή νοοτροπία, τον προγραμματισμό και τις ικανότητες οργάνωσης (και ίσως με λίγη βοήθεια από φίλους), θα μπορέσετε να κάνετε αυτή τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Αν ψάχνετε για Μεταφορές Μετακομίσεις Νέα Φιλαδέλφεια είμαστε με αμεσόττηα δίπλα σας. Ζητήστε προσφορά.

  Καλέστε Μας