Μεταφορές Μετακομίσεις Ηράκλειο Αττικής

Θα εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο αν σχεδιάσετε προσεκτικά και δημιουργήσετε ένα σταθερό πρόγραμμα μετακόμισης. Η μεταφορική Atermon αναλαμβάνει Μεταφορές Μετακομίσεις Ηράκλειο Αττικής με υπευθυνότητα. Ζητήστε μας δωρεάν εκτίμηση για το δικό σας project

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Μεταφορές Μετακομίσεις Ηράκλειο Αττικής – Ξεκινήστε νωρίς

 • Μην το αφήνετε για την τελευταία στιγμή.
 • Φτιάξτε ένα πρόγραμμα συσκευασίας και τηρήστε το, ώστε να μην καταλήξετε σε κατάσταση πανικού λίγες μόνο μέρες πριν από την ημέρα της μετακόμισης.

Ζητήστε μας Προσφορά

 • Βρείτε μια καλή εταιρεία μετακόμισης όπως η Atermon
 • Τι να αναζητήσετε σε μια εταιρεία μετακόμισης
 • Πάρτε μια προσφορά από την εταιρεία μετακόμισης

Κάντε ένα πρόγραμμα συσκευασίας

Μαζέψτε πρώτα όλα τα μεγάλα πράγματα.

Εάν η μετακόμισή σας είναι τοπική, σκεφτείτε να προσλάβετε επαγγελματίες μεταφορείς. Αυτοί θα συσκευάσουν τα πάντα για εσάς και θα τα μεταφέρουν στον προορισμό τους σε ένα ταξίδι – και μπορούν να παρέχουν ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση που κάτι καταστραφεί κατά τη μεταφορά. Αν δεν υπάρχει τρόπος να μην το κάνετε μόνοι σας (ή αν απλά αισθάνεστε φιλόδοξοι), ακολουθούν μερικές συμβουλές:

 • Συσκευάστε τα ρούχα σε πλαστικές σακούλες, ώστε να μην τσαλακώνονται κατά τη μεταφορά τους.
 • Βάλτε αντικείμενα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, όπως λάμπες ή πόδια τραπεζιών, σε πετσέτες πριν τα τυλίξετε σε εφημερίδες ή μεμβράνη φυσαλίδων
 • Χρησιμοποιήστε παλιές πετσέτες και σεντόνια για να προστατέψετε τα εύθραυστα αντικείμενα από το να γρατζουνιστούν από άλλα οικιακά είδη

Συσκευάστε πρώτα όλα τα μεγάλα πράγματα

 • Συσκευάστε πρώτα τα πιο βαριά αντικείμενα.
 • Συσκευάστε πράγματα που είναι εύκολο να συσκευάσετε μαζί, όπως ένα σετ πιάτων ή πετσέτες.
 • Συσκευάστε πρώτα τα αντικείμενα που θα χρειαστείτε, όπως τα κλινοσκεπάσματα και τα ρούχα.
 • Συσκευάστε αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έπιπλα, όπως καρέκλες ή τραπέζια (αν δεν είναι πολύ βαριά). Αυτά θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αμέσως μια οικεία αίσθηση στο νέο σας σπίτι!
 • Τέλος, πακετάρετε τα τελευταία πράγματα το βράδυ, πριν πάτε για ύπνο, ώστε όταν ξυπνήσετε στο νέο σας σπίτι να μην απομένει τίποτα άλλο να κάνετε παρά να τα ξεπακετάρετε ξανά!

Χρησιμοποιήστε κουτιά για τα ρούχα και τα λευκά είδη.

Αν μεταφέρετε ολόκληρη τη ζωή σας σε ολόκληρη τη χώρα, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μπορέσετε να χωρέσετε τα πάντα σε ένα φορτηγό. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να συσκευάσετε κάποια αντικείμενα σε κουτιά και να τα πάρετε μαζί σας στο αεροπλάνο ή το τρένο (ή να τα στείλετε). Τα κουτιά είναι επίσης χρήσιμα αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο νέο σας σπίτι για όλα τα πράγματά σας, οπότε μην επιμένετε μόνο στα χαρτοκιβώτια – χρησιμοποιήστε και κουτιά ντουλάπας!

Όταν συσκευάζετε ρούχα, διπλώστε κάθε αντικείμενο τακτοποιημένα πριν το τοποθετήσετε μέσα σε ένα κουτί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτί υγείας ή εφημερίδα ως υλικό πλήρωσης μεταξύ των στρώσεων ρούχων, εάν είναι απαραίτητο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά κουτιά ντουλάπας για να χωρέσουν όλα τα ρούχα σας–δεν θέλετε να σας μείνουν περισσεύματα! Συσκευάστε τα παπούτσια σε ατομικές σακούλες παπουτσιών προτού τα τοποθετήσετε μέσα στο αντίστοιχο(-α) κουτί(-α) της ντουλάπας.

Χρησιμοποιήστε παλιές πετσέτες για να προστατέψετε αντικείμενα που πρέπει να τυλίξετε, όπως λάμπες και πόδια τραπεζιών.

Όταν μετακομίζετε, θα θέλετε να προστατεύσετε τα υπάρχοντά σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν δεν έχετε παλιές πετσέτες και δεν θέλετε να αγοράσετε περιτύλιγμα φυσαλίδων, υπάρχουν άλλοι τρόποι να τυλίξετε τα πόδια των επίπλων και τις βάσεις των φωτιστικών που θα τα κρατήσουν ασφαλή κατά τη διάρκεια της μετακόμισης.

Για παράδειγμα, αν ένα φωτιστικό έχει στρογγυλή βάση (όπως ένα τραπεζάκι), τοποθετήστε δύο ή τρεις στρώσεις χαρτοπετσέτας πάνω από την επάνω επιφάνεια προτού τη στερεώσετε με ταινία ή λαστιχάκια – αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή γρατζουνιών στο φινίρισμα, αν κάτι χτυπήσει πάνω του κατά τη μεταφορά. Μην ξεχνάτε τα τραπέζια: Χρησιμοποιήστε παλιά σεντόνια ή κουβέρτες κάτω από αυτά, ώστε να μην γλιστρούν κατά τη μεταφορά!

Αν μετακομίζετε σε νέο διαμέρισμα ή σπίτι, καλό είναι να πάρετε τα πάντα μαζί σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι όλα τα αντικείμενά σας είναι καταγεγραμμένα και στη σωστή θέση όταν φτάσουν.

Αν δεν έχετε πολλά αντικείμενα και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα από την πρόσληψη επαγγελματιών μεταφορέων, σκεφτείτε να νοικιάσετε ένα φορτηγό και να οδηγήσετε μόνοι σας. Σε αυτή την περίπτωση, είναι σημαντικό να μην υπερφορτώσετε το όχημα, ώστε να μην προκαλέσετε ζημιές κατά την οδήγηση στο δρόμο (και ενδεχομένως να εμπλακείτε σε ατυχήματα).

Η μετακόμιση είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά δεν χρειάζεται να είναι αγχωτική. Εφόσον ψάχνετε για Μεταφορές Μετακομίσεις Ηράκλειο Αττικής η Μεταφορική Atermon είναι εδώ καθώς είμαστε άμεσα δίπλα σας. Δώστε μεγάλη προσοχή στα βαριά αντικείμενα. Αφήστε την σκληρή δουλειά για εμάς. Πολλές επεμβάσης αρθροπλαστικής ισχίου έχουν πραγματοποιηθεί από τραυματισμούς.

 • Δεν είστε μόνοι- υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν μετακομίσει στο παρελθόν και θα χαρούν να μοιραστούν μαζί σας τις εμπειρίες τους, καθώς και να σας βοηθήσουν με τη μετακόμισή σας με όποιον τρόπο μπορούν.
 • Δεν πειράζει να ζητήσετε βοήθεια αν σας καταβάλλει πολύ ή αν οι φίλοι σας προσφέρουν τη βοήθειά τους (και να θυμάστε ότι κανείς δεν θα σας κρίνει).
 • Δεν πειράζει να κάνετε ένα διάλειμμα.

Θα νιώσετε καλύτερα αφού κάνετε ένα διάλειμμα από το πακετάρισμα/αποσυσκευασία και το ξεπακετάρισμα/επανασυσκευασία κουτιών- επιπλέον, όταν επιστρέψετε στο σπίτι από τις διακοπές ή ό,τι άλλο σας απασχολούσε κατά τη διάρκεια αυτής της αγχωτικής περιόδου, όλα θα σας φαίνονται πολύ πιο εύκολα διαχειρίσιμα, επειδή τώρα υπάρχει ένα άδειο σπίτι που περιμένει τα πράγματα των νέων ιδιοκτητών του αντί να είναι γεμάτο κουτιά και έπιπλα παντού όπως κατά την τελευταία μας επίσκεψη”.

Ζητήστε Δωρεάν Εκτίμηση

Με τον σωστό προγραμματισμό, θα μπορέσετε να τα καταφέρετε και να μείνετε σώοι και αβλαβείς! Αν χρειάζεστε βοήθεια για Μεταφορές Μετακομίσεις Ηράκλειο Αττικής, σκεφτείτε να προσλάβετε επαγγελματίες μεταφορείς που γνωρίζουν πώς να χειρίζονται ευαίσθητα αντικείμενα όπως γυαλικά και έργα τέχνης με ασφάλεια.

Καλέστε Μας