Μεταφορές Μετακομίσεις Ίλιον – Μεταφορική Atermon

Η μετακόμιση μπορεί να είναι αγχωτική. Ωστόσο, με τους επαγγελματίες μας όλα θα κυλήσουν ομαλά και με ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε Μεταφορές Μετακομίσεις Ίλιον με συνέπεια και το αίσθημα της ευθύνης.

Μετακομίσεις Ίλιον από την Μεταφορική Atermon Moving

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξεχάσετε τίποτα την ημέρα της μετακόμισης είναι να αρχίσετε να πακετάρετε όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ξεκινήστε από μικρά πράγματα και πακετάρετε σταδιακά, ώστε να μπορέσετε να εξοικειωθείτε με τη διαδικασία πριν σας καταβάλει. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε βοήθεια από φίλους και συγγενείς – θα είναι περισσότερο από πρόθυμοι!

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια. Ψάξτε για Μεταφορές Μετακομίσεις ΊλιοΝ

 • Ζητήστε βοήθεια από επαγγελματίες μεταφορείς.
 • Ζητήστε βοήθεια από έναν επαγγελματία συσκευαστή, ο οποίος μπορεί να έρθει και να συσκευάσει όλα τα πράγματά σας για εσάς, ώστε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα βάλετε σε κουτιά (ή σακούλες) και να τους βάλετε ετικέτες! Θα αναλάβουν ακόμη και τη μετακίνηση τυχόν βαριών επίπλων, αν χρειαστεί! Αυτό θα απελευθερώσει πολύτιμο χρόνο, έτσι ώστε όταν φτάσουν στο νέο τους σπίτι, όλα θα είναι έτοιμα να πάνε ακριβώς εκεί που πρέπει να είναι, χωρίς να έχουν ξοδέψει ώρες για να κάνουν οι ίδιοι όλη αυτή τη δουλειά από πριν – εξοικονομώντας τόσο χρήματα από το κόστος εργασίας όσο και επίπεδα άγχους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, που σημαίνει λιγότερες πιθανότητες να κάνουν λάθη κατά τη διάρκεια αυτής!

Πακετάρετε σταδιακά.

 • Συσκευασία σταδιακά. Αν αρχίσετε να μαζεύετε τα πράγματά σας πολύ σύντομα, είναι εύκολο να σας κυριεύσει το βάρος και να χάσετε την αίσθηση του τι είναι σημαντικό. Ξεκινήστε με τα απαραίτητα – πράγματα όπως ρούχα, είδη υγιεινής και οικιακά αντικείμενα που είναι άμεσα απαραίτητα όταν μετακομίσετε στο νέο σας σπίτι. Στη συνέχεια, προχωρήστε σε μικρότερα πράγματα, όπως βιβλία ή κουζινικά σκεύη, όσο σας το επιτρέπει ο χρόνος.
 • Μην τα μαζεύετε όλα μαζί! Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττό άγχος και απογοήτευση αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος στα κουτιά για όλα τα πράγματά σας (ή αν κάποια από αυτά σπάσουν). Αντ’ αυτού: πάρτε ένα κουτί κάθε φορά- γεμίστε το μόνο με τα αντικείμενα που είναι απαραίτητα αυτή τη στιγμή- σφραγίστε το- επαναλάβετε μέχρι να γεμίσουν όλα τα κουτιά (ή μέχρι να σας τελειώσει ο χώρος).

Χρήση βοηθημάτων συσκευασίας με σύνεση.

 • Περιτύλιγμα φυσαλίδων. Χρησιμοποιήστε μεμβράνη φυσαλίδων για να προστατεύσετε το γυαλί, τα ευαίσθητα αντικείμενα και άλλα εύθραυστα αντικείμενα.
 • Εφημερίδες. Εάν πρέπει να προστατεύσετε ξύλινα έπιπλα ή άλλα πορώδη υλικά από την υγρασία, χρησιμοποιήστε εφημερίδα ως επιπλέον στρώμα επένδυσης μεταξύ του αντικειμένου και του κιβωτίου ή του περιέκτη του.
 • Πλαστική μεμβράνη/ταινία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πλαστική μεμβράνη (π.χ. Saran Wrap) για να τυλίξετε ένα αντικείμενο πριν το βάλετε στο κουτί ή την τσάντα μετακόμισής του–αυτό θα κρατήσει τη σκόνη μακριά από τα πράγματά σας κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση! Απλά φροντίστε να μην χρησιμοποιήσετε πολλή ταινία- το υπερβολικό βάρος μπορεί να δυσκολέψει τους μεταφορείς με τα βαριά φορτία στις πλάτες τους!
 • Τα διαφανή πλαστικά φύλλα (όπως οι κουρτίνες ντους) λειτουργούν εξαιρετικά για την προστασία των δαπέδων από πιτσιλιές μπογιάς κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης, δημιουργώντας ένα φράγμα μεταξύ αυτών και οποιασδήποτε επιφάνειας μπορεί να πιτσιλιστεί κατά λάθος κατά τη διάρκεια του χρόνου μεταφοράς. * Οι μουσαμάδες είναι καλές επιλογές για την προστασία των δαπέδων από ζημιές νερού που προκαλούνται από διαρροές στο σπίτι κατά τη διάρκεια βροχερών εποχών, όπως το καλοκαίρι – απλά να θυμάστε ότι αυτά πρέπει να εγκατασταθούν σωστά πριν, ώστε να μην χαλαρώσουν αργότερα στην πορεία, όταν τα πράγματα θα είναι και πάλι απασχολημένα, αφού η ημέρα της μετακόμισης μας περνάει όλους γρήγορα.”

Κάντε απογραφή.

Καθώς μαζεύετε τα πράγματά σας, τραβήξτε φωτογραφίες του δωματίου καθώς προχωράτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να θυμάστε πώς ήταν και θα σας διευκολύνει να επιστρέψετε όταν έρθει η ώρα.

Στη συνέχεια, φτιάξτε μια λίστα με όλα τα αντικείμενα που θα έρθουν μαζί σας στο νέο σας σπίτι- αυτό περιλαμβάνει έπιπλα και συσκευές, ρούχα (συμπεριλαμβανομένων των παπουτσιών), βιβλία και ταινίες – οτιδήποτε άλλο ανήκει μόνο σε ένα άτομο στο σπίτι θα πρέπει να μπει σε αυτή τη στοίβα.

Το να κάνετε λίστες βοηθάει εδώ γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να μας εκπλήξουν αργότερα αν δεν τα καταγράψουμε πρώτα. Για παράδειγμα, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για το τάισμα των ψαριών; Τι γίνεται με τα φυτά; Αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν εύκολα να ξεχαστούν αν δεν τα γράψουμε τώρα, ώστε να μην υπάρξουν εκπλήξεις αργότερα!

Αναζητήστε Μεταφορές Μετακομίσεις Ίλιον και καλέστε μας για δωρεάν εκτίμηση. Οι επαγγελματίες μας θα αναλύσουν το δικό σας project και θα οργανώσουν πλάνο.

Αποθηκεύστε εύθραυστα αντικείμενα με ασφάλεια.

Εάν μεταφέρετε εύθραυστα αντικείμενα, όπως γυαλί ή πορσελάνη, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το σωστό είδος κιβωτίου. Χρησιμοποιήστε ένα κουτί με χερούλι και γεμίστε το με μεμβράνη φυσαλίδων, αφρώδη φιστίκια ή χαρτί συσκευασίας προτού τοποθετήσετε τα ευαίσθητα αντικείμενά σας μέσα. Για ακόμη μεγαλύτερη προστασία από χτυπήματα και μώλωπες κατά τη μεταφορά, τοποθετήστε κάθε αντικείμενο στο δικό του δοχείο (όπως ένα δοχείο Tupperware). Τέλος, τυλίξτε μια επιπλέον κουβέρτα γύρω από το εξωτερικό του εύθραυστου κουτιού σας πριν το κλείσετε, ώστε να μην μπορεί να πέσει τίποτα έξω αν κάποιο άλλο αντικείμενο χτυπήσει πάνω του κατά τη μεταφορά.

Είναι σημαντικό να σχεδιάζετε εκ των προτέρων πριν από την ημέρα της μετακόμισης!

 • Μη φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια: Συσκευάστε σταδιακά και χρησιμοποιήστε με σύνεση τα βοηθήματα συσκευασίας
 • Κάντε απογραφή καθώς προχωράτε: Αποθηκεύστε τα εύθραυστα αντικείμενα με ασφάλεια- να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό

Ζητήστε Προσφορά

Η μετακόμιση είναι μια αγχωτική διαδικασία, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Αν αφιερώσετε χρόνο για να προγραμματίσετε εκ των προτέρων και να οργανώσετε τα υπάρχοντά σας, μπορείτε να κάνετε την ημέρα της μετακόμισης πολύ πιο εύκολη για τον εαυτό σας. Από το να πακετάρετε σταδιακά με την πάροδο του χρόνου αντί για όλα μαζί, να αποθηκεύετε τα εύθραυστα αντικείμενα με ασφάλεια σε κουτιά με περιτύλιγμα από φυσαλίδες ή με παραγέμισμα από εφημερίδες στο εσωτερικό τους (αντί για κουβέρτες), να κάνετε απογραφή καθώς προχωράτε, ώστε να μη χαθεί τίποτα στην πορεία – αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα του πώς ο προγραμματισμός εκ των προτέρων μπορεί να βοηθήσει ώστε η μετακόμισή σας να κυλήσει ομαλά! Είμαστε δίπλα σας με αμεσότητα για Μεταφορές Μετακομίσεις Ίλιον καθώς η Μεταφορική μας αναλαμβάνει καθημερινά μεταφορές σε όλη την περιοχή. Ζητήστε προσφορά.

  Καλέστε Μας