Μεταφορές Μετακομίσεις Φάληρο – Μεταφορική Atermon

Η μετακόμιση μπορεί να είναι αγχωτική, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Στην πραγματικότητα, αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για την ημέρα της μετακόμισης, θα κάνετε τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη για τον εαυτό σας και για τους ανθρώπους που σας βοήθησαν στη μετακόμιση! Αναλαμβάνουμε Μεταφορές Μετακομίσεις Φάληρο με αμεσότητα και υπευθυνότητα. Κάθε μετακόμιση είναι για εμάς ευθύνη. Η μεταφορική Aτermon Moving, προσφέρει ασφάλεια σε κάθε είδους μεταφορά στο Φάληρο. Πραγματοποιούμε μικρομεταφορές, όπως και μετακόμιση γκαρσονιέρας. Παρέχουμε επίσης ενοικίαση φορτηγού για την δική σας ευκολία με οδηγό.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Μεταφορές Μετακομίσεις Φάληρο από τους Experts

Για να βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενά σας ταιριάζουν, μετρήστε τις πόρτες και όλα τα έπιπλα που σκοπεύετε να μεταφέρετε στο νέο σας σπίτι. Δεν θέλετε να φέρετε έναν καναπέ που δεν θα χωράει μέσα από την πόρτα!

Φωτογραφίστε πράγματα όπως ηλεκτρονικές συσκευές. Με αυτόν τον τρόπο θα θυμάστε πώς συναρμολογούνται τα πάντα στο νέο σας σπίτι.

Χρησιμοποιήστε βαλίτσες για να συσκευάσετε τα ρούχα. Αυτό εξοικονομεί κόστος από κούτες και σας γλιτώνει από το σιδέρωμα και το ξανακρέμασμα όλων αυτών των ρούχων αργότερα.

Εάν σκοπεύετε να συσκευάσετε ρούχα, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε βαλίτσες. Τα κουτιά είναι ιδανικά για τη συσκευασία πραγμάτων όπως βιβλία και πιάτα, αλλά καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο φορτηγό μετακόμισης. Μετά τη μετακόμιση, είναι πολύ πιο δύσκολο να ξεπακετάρετε γρήγορα αυτά τα κουτιά. Οι βαλίτσες είναι πιο εύκολες στη μεταφορά και  χωράνε επίσης περισσότερα αντικείμενα από τις κούτες! Επικοινωνήστε μαζί μας για να συσκευάσουμε εμείς για εσάς όλα τα αντικείμενα ή κάποια από αυτά που χρειάζεστε για την απόλυτη ασφάλεια.

Μετακομίσεις στο Φάληρο με οργανωμένο πλάνο

Αν έχετε παιδιά και είναι αρκετά μεγάλα, αφήστε τα να διακοσμήσουν τα δικά τους κουτιά με μαρκαδόρους ή αυτοκόλλητα. Αυτό θα τα διευκολύνει να παρακολουθούν τα δικά τους πράγματα όταν ξεπακετάρουν στο νέο μέρος.

Μπορεί να είναι χρήσιμο να αφήσετε το παιδί σας να διακοσμήσει τα δικά του κουτιά με μαρκαδόρους ή αυτοκόλλητα. Αυτό θα το διευκολύνει να παρακολουθεί τα πράγματά του όταν ξεπακετάρει στο νέο του σπίτι.

Αν έχετε μικρό παιδί, θα χρειαστείτε λιγότερο αποθηκευτικό χώρο. Θα πρέπει να γεμίσετε αυτό το κουτί με ό,τι αρέσει περισσότερο στο παιδί σας: βιβλία παζλ, λούτρινα ζωάκια, αυτοκινητάκια κ.λπ. Είναι καλό αυτό το κουτί να έχει κάποιο είδος καπακιού, ώστε να μην χρειάζεται να σηκώνετε όλα τα αντικείμενα με την πρώτη.

Όταν συσκευάζετε ρούχα σε μεγαλύτερα κουτιά, όπως κιβώτια μετακόμισης ή κουτιά ντουλάπας, διπλώστε τα πουκάμισα και τα παντελόνια επίπεδα. Μην χρησιμοποιείτε κανενός είδους κρεμάστρα σε αυτά τα ρούχα. Μπορεί να καταστρέψουν το ευαίσθητο ύφασμα και να προκαλέσουν φθορές! Θυμηθείτε να συσκευάζετε τις κάλτσες ξεχωριστά από τα παπούτσια, επειδή τείνουν να μη μένουν πολύ καλά μαζί μέσω των διαδικασιών μεταφοράς (ειδικά αν είναι συσκευασμένες σφιχτά).

Γεμίστε κάθε γωνιά στις κούτες με χαρτί συσκευασίας ή με μεμβράνη φυσαλίδων. Αυτό όχι μόνο θα κρατήσει τα εύθραυστα αντικείμενά σας ασφαλέστερα κατά τη μεταφορά τους, αλλά γεμίζοντας αυτούς τους χώρους θα εμποδίσει την φθορά στην ίδια την κούτα.

Βεβαιωθείτε ότι δεν έχει μείνει απολύτως τίποτα πίσω όταν έρθει η μέρα της μετακόμισης, κάνοντας ένα τελευταίο σκούπισμα στο παλιό σας σπίτι, μόλις όλα είναι συσκευασμένα και φορτωμένα στο φορτηγό. Ελέγξτε για σημαντικά έγγραφα ή μικρά τιμαλφή που θα μπορούσαν εύκολα να χαθούν στο χάος της ημέρας μετακόμισης.

Συμπερασματικά

Στην Atermon Moving αναλαμβάνουμε μεταφορές μετακομίσεις Φάληρο με υπευθυνότητα. Με την μεταφορική μας, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι τα έπιπλα σας θα μεταφερθούν στο νέο σας χώρο χωρίς φθορές και ζημιές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά!

    Καλέστε Μας