Μεταφορές Μετακομίσεις Άλιμος – Μεταφορική Atermon

Μεταφορές Μετακομίσεις Άλιμος με την ασφάλεια των ειδικών της Μεταφορικής Atermon Moving. Είμαστε δίπλα σας για μικρομεταφορές, ενοικίαση φορτηγού, άμεσα. Υπάρχουν πολλά να κάνετε και θέλετε να είστε προετοιμασμένοι.  Είτε πρόκειται για μετακόμιση γκαρσονιέρας είτε για μικρομεταφορές, είμαστε δίπλα σας με ευθύνη.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Μεταφορές μετακομίσεις Άλιμος με την βοήθεια των ειδικών

Είναι δελεαστικό να τα πάρετε όλα μαζί σας, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τα ξεπακετάρετε επίσης. Εκτός από το χρόνο και το κόστος εργασίας που σχετίζονται με τη μεταφορά των επίπλων σας, υπάρχει επίσης το κόστος της φύλαξής τους μέχρι να αποφασίσετε τι θα μείνει και τι θα φύγει. Αν μετακομίζετε σε μεγάλες αποστάσεις, πακετάρετε μόνο ό,τι χρειάζεστε για τον πρώτο μήνα. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν εγκατασταθεί στο νέο τους σπίτι έχοντας ανακαλύψει τι πραγματικά χρειάζονται με ηρεμία.

Αν μετακομίζετε σε κοντινές αποστάσεις όπως στον Άλιμο, ισχύει ο ίδιος κανόνας: πακετάρετε μόνο όσα πράγματα χρειάζεστε για να περάσετε μια εβδομάδα κάθε φορά. Με αυτόν τον τρόπο, αν κάτι σπάσει ή χαθεί στη διαδρομή (όπως συμβαίνει συχνά με τις βραχυπρόθεσμες μετακομίσεις), δεν θα σας κοστίσει, επειδή όλα τα αγαπημένα σας πράγματα είναι ασφαλή στο σπίτι σας σε αποθήκη ή αλλού!

Ξεκινήστε το πακετάρισμα εγκαίρως

Θα πρέπει να αρχίσετε να πακετάρετε νωρίς. Όσο περισσότερο χρόνο έχετε, τόσο λιγότερο άγχος θα υπάρχει. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα εξοικονομήσετε χρήματα από τα έξοδα μετακόμισης. Θέλετε να αποφύγετε δουλειές της τελευταίας στιγμής, όταν θα μπορούσατε να έχετε εξοικονομήσει κάποια χρήματα κάνοντας τα πάντα νωρίτερα!

Ξεκινήστε νωρίς: Ξεφορτωθείτε πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε

Για να ξεκινήσετε, κάντε μια απογραφή των αντικειμένων σας. Πηγαίνετε σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας και αναρωτηθείτε:

  • Χρησιμοποιώ αυτό το αντικείμενο τακτικά; Αν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει τον τελευταίο χρόνο, κρατήστε το σε απόσταση όταν χαρίζετε ή πουλάτε αντικείμενα. Πιθανότατα είναι πάρα πολλά για να τα αποχωριστείτε αυτή τη στιγμή.
  • Αξίζει να κρατήσω αυτό το αντικείμενο; Ζυγίστε το κόστος σε σχέση με τη χρησιμότητά του

Φωτογραφίστε τα ηλεκτρονικά σας αντικείμενα πριν την αποσύνδεση

Είναι καλή ιδέα να φωτογραφίσετε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές που έχετε στο σπίτι σας, συμπεριλαμβανομένων των καλωδίων τους.

Φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα των φωτογραφιών σας και να τις αποθηκεύσετε σε μια ασφαλή συσκευή. 

Αναλαμβάνουμε επίσης μεταφορές με μικρό φορτηγό υπεύθυνα.

Κρατήστε αντικείμενα που δεν μπορείτε να συσκευάσετε μαζί σας στο αυτοκίνητό

Όταν μετακομίζετε, είναι σημαντικό να έχετε τα τιμαλφή σας κοντά σας. Αν δεν μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας, βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται στο αυτοκίνητό σας. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως:

  • Σημαντικά έγγραφα (όπως πιστοποιητικά γέννησης και διαβατήρια)
  • Κινητό τηλέφωνο

Ετικέτες για τα πάντα

  • Χρησιμοποιήστε ετικέτες – Οι ετικέτες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσδιορίζετε τι είναι και τι δεν είναι συσκευασμένο. Είναι επίσης μια ιδανική επιλογή, για να παρακολουθείτε τα αντικείμενα, ώστε να ξέρετε πού βρίσκονται στο σπίτι σας και πότε τα χρειάζεστε.
  • Βάλτε ετικέτες σε ό,τι μπαίνει στο σπίτι – Ακόμη και αν δεν φαίνεται ότι χρειάζεται ετικέτα. Οι ετικέτες σας βοηθούν να βρίσκετε τα πράγματα όταν τα χρειάζεστε και να θυμάστε τι είναι συσκευασμένο και τι όχι.

Συμπερασματικά

Η μεταφορική Atermon καλύπτει τις μεταφορές μετακομίσεις Άλιμος με υπευθυνότητα. Είμαστε δίπλα σας για δωρεάν εκτίμηση του δικού σας project.

    Καλέστε Μας