Μεταφορές λίγων αντικειμένων από τους ειδικούς. Δεν είναι κάθε μετακόμιση μεγάλη, με πολλά αντικείμενα μέσα σε κούτες. Για παράδειγμα, όσοι μετακομίζουν σε πανεπιστήμια ή σε σπίτια ακριβώς μπροστά από κεντρικό δρόμο, μπορεί να μην χρειάζονται τη βοήθεια επαγγελματιών μεταφορέων. Εάν μεταφέρετε μόνο ένα μικρό φορτίο αντικειμένων, μπορεί να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητό σας ή μια υπηρεσία αποστολής για τη μεταφορά λίγων αντικειμένων. Για συμβουλές ειδικών, σχετικά με το πώς να χειρίζεστε μικρές μετακομίσεις, διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και πληροφορίες.

Τι θεωρείται μικρή μετακόμιση σε Μεταφορές λίγων αντικειμένων;

Οι περισσότερες μεταφορικές εταιρείες δεν εκτελούν αποστολές βάρους κάτω των 100 κιλών. Ως επί το πλείστων, η μεταφορά λίγων αντικειμένων αποτελείται από αντικείμενα που χωράνε σε ένα στούντιο ή ένα διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο. Οι μεγάλες μετακινήσεις περιλαμβάνουν αποστολές που ξεπερνούν τα 100 κιλά.

Εδώ είναι κάποια κοινά παραδείγματα μικρών μετακινήσεων

Μετακόμιση σε κοιτώνα πανεπιστημίου

Αν και η μετακόμιση σε άλλο σπίτι για πρώτη φορά μπορεί σίγουρα να είναι αγχωτική, ο αριθμός των αντικειμένων δεν θα πρέπει να είναι μεγάλος. Στην πραγματικότητα, μια μετακόμιση σε κοιτώνα πανεπιστημίου είναι το τέλειο παράδειγμα μιας μικρής μετακόμισης. Οι περισσότεροι κοιτώνες του πανεπιστημίου είναι επιπλωμένοι με κρεβάτι, γραφείο και ράφια, επομένως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συσκευασία και την μεταφορά μεγάλων αντικειμένων ή επίπλων. Αντίθετα, θα χρειαστεί να φέρετε μόνο μικρότερα αντικείμενα, όπως κλινοσκεπάσματα, σχολικά είδη, είδη υγιεινής και ρούχα. Ακολουθεί μια λίστα με τι να έχετε μαζί σας.

Μετακόμιση σε στούντιο ή διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο

Αν ενοικιάσατε ένα στούντιο ή διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο, τότε η μετακόμισή σας, συνήθως, θεωρείται μικρή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν σκοπεύετε να αγοράσετε έπιπλα και να τα παραλάβετε μετά τη μετακόμισή σας. Η μετακίνηση σε ένα μικρό διαμέρισμα σημαίνει ότι πρέπει να μεταφέρετε μόνο λίγες κούτες και μερικά έπιπλα, που σημαίνει ότι και το κόστος μεταφοράς θα είναι αρκετά χαμηλό. Αυτό μπορεί συνήθως να επιτευχθεί με την απλή ενοικίαση ενός φορτηγού ή βαν. Ψάξτε τοπικά, για παράδειγμα μετακομίσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια και ζητήστε προσφορές.

Διαβαστε:  Μεταφορά Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών

Τοπική μετακόμιση που δεν περιλαμβάνει μεταφορά σε νεα γειτονιά

Ακόμα κι αν σκοπεύετε να φέρετε αντικείμενα αξίας ενός νοικοκυριού, μπορεί να θεωρήσετε ότι η μετακόμιση είναι «μικρή» λόγω της ευκολίας μετακίνησης, λόγω απόστασης. Λάβετε υπόψη σας ότι μια εταιρεία μετακόμισης μπορεί να μην τη θεωρήσει μικρή μεταφορά, εάν περιλαμβάνει περισσότερα από 100 κιλά φορτίο. Ωστόσο, δεδομένης της μικρής απόστασης, ίσως να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη μετακόμιση μόνοι σας νοικιάζοντας απλώς ένα φορτηγό. Μια μεταφορική στην Αθήνα με πείρα όπως η Atermon Moving θα σας εξασφαλίσει κάθε λεπτομέρεια.

Μεταφορά μόνο ειδικών αντικειμένων – Μεταφορική για λίγα πράγματα

Οι μεταφορές με μικρό φορτηγό συχνά περιλαμβάνουν τη μεταφορά ενός ή δύο μεγάλων αντικειμένων από το σπίτι. Παραδείγματα αντικειμένων που συνήθως αποστέλλονται χωριστά από άλλα περιλαμβάνουν ένα πιάνο, ένα τραπέζι μπιλιάρδου, πολύτιμα έργα τέχνης, ακόμα και μια μπανιέρα. Συχνά, αυτά τα αντικείμενα μπορούν να μετακινηθούν μόνο από μεταφορική εταιρεία που ειδικεύεται στη συσκευασία και τη μετακίνηση των συγκεκριμένων αντικειμένων.

Επιλογές μικρής μετακόμισης: Πως να μεταφέρετε λίγα αντικείμενα

Πρόσληψη μεταφορικής εταιρείας ή εργατών

Ο ευκολότερος (αν και πιο ακριβός) τρόπος για να χειριστείτε Μεταφορές λίγων αντικειμένων είναι να προσλάβετε επαγγελματίες μεταφορείς για να κάνουν τη δύσκολη δουλειά, για εσάς. Οι τοπικές μετακομίσεις, οι μετακομίσεις σε στούντιο και μικρών διαμερισμάτων και οι ειδικές μεταφορές πραγματοποιούνται πιο αποτελεσματικά, όταν αναλαμβάνει μια επαγγελματική εταιρεία μετακόμισης. Εάν η πρόσληψη μιας εταιρείας πλήρους εξυπηρέτησης φαίνεται περιττή για τη μικρή σας μετακόμιση, αλλά εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, δοκιμάστε να προσλάβετε μεταφορείς για να σας βοηθήσουν με το πακετάρισμα και τη μετακόμιση. Για βοήθεια στη μεταφορά μόνο ενός ή δύο μεγάλων αντικειμένων, προσλάβετε μια εξειδικευμένη εταιρεία μετακόμισης που είναι αποκλειστικά εξειδικευμένη στη μετακίνηση του συγκεκριμένου αντικειμένου σας (για παράδειγμα ενός πιάνου). Για μεταφορές λίγων αντικειμένων ζητήστε μας προσφορά. Μεγάλη προσοχή στα βάρη. Είναι σημαντικό να απευθυνθείτε σε ειδικούς, λαθώς οι τραυματισμοί στα γόνατα μπορεί να οδηγήσουν και σε επεμβάσεις όπως αρθροπλαστική γόνατος.

Διαβαστε:  Συσκευασία Επίπλων για Μετακόμιση - Οδηγός

Μετακομίστε με τη βοήθεια του αυτοκινήτου σας

Συχνά, μια μετακόμιση σε φοιτητικά σπίτια σημαίνει ότι πρέπει να μετακινήσετε μόνο ένα φορτίο (ή δύο) με αντικείμενα. Εάν μια μικρή μετακόμιση μπορεί να επιτευχθεί με απλή φόρτωση αντικειμένων στο αυτοκίνητό σας, τότε συνιστούμε να δοκιμάσετε πρώτα αυτήν τη μέθοδο. Όχι μόνο αυτός είναι ο φθηνότερος τρόπος μεταφοράς, αλλά σας δίνει επίσης τη μεγαλύτερη ευελιξία με το χρονοδιάγραμμα μετακόμισης. Όταν χρησιμοποιείτε το δικό σας αυτοκίνητο για να μετακινηθείτε, έχετε τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας μεταφοράς από την αρχή μέχρι το τέλος και μπορείτε να βαδίσετε με το δικό σας πρόγραμμα. Επιπλέον, θα εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας τη μετακόμιση μόνοι σας.

Ενοικίαση φορτηγού ή μικρού βαν για Μεταφορές λίγων αντικειμένων

Οι Μεταφορές λίγων αντικειμένων μπορούν συνήθως να πραγματοποιηθούν χρησιμοποιώντας ένα μικρό φορτηγό ή ένα βαν. Οι ενοικιάσεις μικρών φορτηγών μπορούν, συνήθως, να πραγματοποιήσουν μια μετακίνηση ενός έως δύο υπνοδωματίων. Οι ενοικιάσεις φορτηγών είναι ιδανικές για μετακινήσεις στούντιο και φοιτητικών σπιτιών, οι οποίες συνήθως δεν περιλαμβάνουν μεγάλα έπιπλα. Όταν νοικιάζετε φορτηγό ή τρέιλερ, είναι συνήθως δυνατό να νοικιάσετε και εξοπλισμό μετακόμισης. Έτσι, εάν η ενοικίαση μεταφορικού εξοπλισμού είναι κάτι που χρειάζεστε, τότε η ενοικίαση ενός φορτηγού θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Αξίζει τον κόπο να προσλάβετε μεταφορείς για μια μικρή μετακόμιση;

Για μικρές μετακινήσεις που περιλαμβάνουν φοιτητικές εστίες, διαμέρισμα στούντιο ή διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο, είναι πιθανώς προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό φορτηγό, μόνο εργάτες ή να μετακομίσετε μόνοι σας. Οι περισσότερες εταιρείες μετακόμισης πλήρους εξυπηρέτησης έχουν ελάχιστο ποσό μεταφοράς, επομένως ανεξάρτητα από το πόσο μικρή είναι η μετακόμισή σας, θα πρέπει να πληρώσετε ένα αντίτιμο. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα σε μια μικρή μετακόμιση, η πρόσληψη μεταφορέων πλήρους εξυπηρέτησης δεν είναι η σωστή επιλογή. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε μεγάλο προϋπολογισμό και την οικονομική άνεση πάνω από όλα, τότε η πρόσληψη επαγγελματιών πλήρους υπηρεσίας μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για τη μετακόμισή σας.

Leave a comment

Καλέστε Μας